Du är med om det största i ditt liv


Du ska bli mamma! Kvinnokroppen är fantastisk och det händer så mycket i en graviditet. Du bär på en liten människa som kommer ta ditt hjärta med storm. Som din gravidfotograf vill jag att du ska få en fantastisk stund och underbara minnen från din graviditet. Ovärderliga gravidbilder att visa för ditt barn när det blir äldre, som visar hur stolt du var och hur efterlängtat ditt barn är.


Vi kommer spendera ungefär en timme tillsammans och jag kommer skapa porträtt av Dig och med hjälp av min kamera visa dig hur vacker du är.

Vi fotograferar utomhus i vackert naturligt ljus. Jag har många bra fotoplatser kan alltid hitta en plats som passar just dig.


Du behöver inte köpa kläder för fotograferingen. Jag har en hel uppsättning med bohemiska designklänningar, blomsterkransar och hattar att låna ut till dig. Klänningarna är utvalda med omsorg för att framhäva din fina gravidmage. Det finns någonting för alla storlekar.

Vill du ha egna kläder på dig går det naturligt vis bra. Du ska ha på dig det du känner dig fin i. ❤️

En gravid kvinna på en grön sommaräng klädd i vit spetsklänning

Vi fotar mellan gravidvecka 27-35


Planera in och kontakta mig för fotografering mellan gravidvecka 27-35, då har din mage hunnit växa till sig lite men inte hunnit börja sjunka ännu. Ju tidigare du bokar tid, desto bättre.

En gravid kvinna på en sommaräng klädd i bohemisk klänning

Fotografering utomhus i naturligt ljus


Den bästa studion är utomhus och jag fotograferar dig ute i naturen, oavsett årstid. Varje årstid blir bra på bild. Vare sig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fina färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa fantastiska bilder. Jag har noga utvalda fotoplatser där jag vet att ljuset blir bra. Jag är också väldigt svag för solnedgångar för är det något ljus som blir extra fint så är det just en stund innan solen går ner.

Vackra klänningar och blomsterkransar


För att du inte ska behöva köpa dyra, fina kläder för fotograferingen har jag ett 10 vackra klänningar och 4 kimonos som du får låna - om du vill. Det finns klänningar för alla storlekar och du får låna 1-2 stycken under en fotografering. När du bokat skickar jag bilder till dig och visar klänningarna jag har.


En gravid kvinna på en sommaräng i Örnsköldsvik, klädd i en rosa klänning och med blommor i håret.

Det här ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste gravida kvinnan på jorden.

➳ Lån av vacker designklänning

➳ Lån av blomsterkransar

➳ Rökgranat om du önskar det

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Tillval:

➳ Påfågelstol att sitta i - 500 kr


Din investering: från 5500 kr (utan påfågelstol).


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

➳ 1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr


En gravid muslimsk kvinna i Örnsköldsvik, sittande i en påfågelstol, klädd i bohemisk spetsklänning och vit sjal.

Skicka förfrågan


Börja med att kontakta mig HÄR så kommer jag svara med förslag på datum och du får berätta lite om dig och vad du har för önskemål på din fotografering.


Information och bokningsfaktura


Vi bokar ett datum och fotografering och du får sedan tillgång till min klädguide som hjälper dig välja kläder. Jag erbjuder också dig att låna vackra designklänningar i boehmisk stil av mig. Sedan mailar jag en bokningsavgift till dig på 1500 kr som sedan dras av på slutfakturan.

Fotografering


Vi ses på den plats vi kommit överens om, jag fotograferar dig och vi har en rolig och mysig stund.


Du får dina bilder


Du får ett urval av bilder via ett privat webbgalleri där du väljer ut dina favoriter. Dessa förbereder jag sedan till dig för nedladdning. Innan bildleveransen skickar jag slutfakturan och när den är betald får du tillgång till bildfilerna. Du kommer också få en app där alla dina utvalda bilder ligger, så att du enkelt kan surfa in i galleriet via mobilen.


Gravid kvinna i rosa solnedgång i Örnsköldsvik
En muslimsk gravid kvinna i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravid kvinna i Örnsköldsvik
Gravid kvinna i spetsklänning.
Gravid kvinna i uppsatt hår och spetsklänning.
Gravidfotografering i Bredbyn
Gravidfotografering i Bredbyn
Gravid kvinna i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering vid havet i Örnsköldsvik
Vinterfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i vintrigt Örnsköldsvik