Du är med om det största i ditt liv


Välkommen hit till min hemsida och grattis till att du snart ska få vara med om den största gåvan i livet. Du ska bli mamma! Kvinnokroppen är fantastisk och det händer så mycket i en graviditet. Jag vill uppmuntra dig till att bevara den fantastiska tid du går igenom just nu med att fota vackra foton på dig och ditt lilla liv, som både du och dina barn kan ha som ett minne.

Det blir en mysig upplevelse där du får känna dig som en riktig Mama-Queen. Du får låna klänningar av mig (självklart får du prova innan) och vill du smycka håret så har jag även vackra blomsterkransar och diadem att låna ut.

En värdefull investering


En gravidfotografering är en värdefull investering, som ni kommer kunna glädjas åt hela livet. Det är en upplevelse då du får ha en rolig stund framför kameran där du får vara i centrum, känna dig kvinnlig och omfamna dig själv och din graviditet!

Fotografering utomhus i naturligt ljus


Jag fotograferar dig utomhus, oavsett årstid. Varje årstid blir bra på bild. Vare sig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fantastiska färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa fantastiska minnen.

Vackra klänningar och blomsterkransar


För att du inte ska gå och köpa dyra, fina gravidklänningar så har jag ett antal vackra klänningar och kimonos som jag lånar ut. Kläderna passar alla storlekar. När du bokat mig för en fotografering skickar jag bilder på klänningarna. Du får låna 1-2 stycken under en fotografering. Även blomsterkrans i håret, om du önskar det.

Detta ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste gravida kvinnan på jorden.

➳ Lån av två vackra designklänningar 

➳ Lån av blomsterkransar

➳ Rökgranat om du önskar det

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Din investering: 4500 kr inkl moms


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr