Du är med om det största i ditt liv


Du ska bli mamma! Kvinnokroppen är fantastisk och det händer så mycket i en graviditet. Du bär på en liten människa som kommer ta ditt hjärta med storm. Moderskapet är omvälvande och jag ser det som en ära att få dokumentera din resa. Om det så är din första graviditet eller om du varit med om det förut. Det här är din stund att hylla din kropp för att den bär ett barn och för vad den faktiskt klarar av.

Vi kommer spendera en timme tillsammans och jag kommer visa dig hur vacker och fantastisk du är.

Och vill du veta det bästa! Du behöver inte köpa kläder för fotograferingen. Jag har en hel uppsättning med bohemiska designklänningar, blomsterkransar och hattar att låna ut till dig. Klänningarna är utvalda med omsorg för att framhäva din fina gravidmage.

Gravidfotograf Örnsköldsvik

En värdefull investering


En gravidfotografering är en värdefull investering, som ni kommer kunna glädjas åt hela livet. Det är en upplevelse då du får ha en rolig stund framför kameran där du får vara i centrum, känna dig kvinnlig och omfamna dig själv och din graviditet!

Planera in fotograferingen mellan vecka 27-35, då har din vackra mage hunnit växa till sig lite men inte hunnit börja sjunka ännu.

Gravidfotograf Örnsköldsvik

Fotografering utomhus i naturligt ljus


Jag fotograferar dig utomhus, oavsett årstid. Varje årstid blir bra på bild. Vare sig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fantastiska färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa fantastiska minnen. Jag har noga utvalda fotoplatser där jag vet att ljuset blir bra. Jag är också väldigt svag för solnedgångar för är det något ljus som blir extra magiskt så är det just en stund innan solen går ner.

Gravidfotograf Örnsköldsvik

Vackra klänningar och blomsterkransar


För att du inte ska gå och köpa dyra, fina gravidklänningar så har jag ett antal vackra klänningar och kimonos som jag lånar ut. Kläderna passar alla storlekar. När du bokat mig för en fotografering skickar jag bilder på klänningarna. Du får låna 1-2 stycken under en fotografering.

Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte fotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik Gullvik Munkudden
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik Gullvik Munkudden
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik Gullvik Munkudden
Cantica Charlotte gravidfotograf Örnsköldsvik

Skicka förfrågan


Börja med att skicka en förfrågan via mitt formulär under rubriken BOKA, så kommer jag svara med förslag på datum och du får berätta lite om dig och vad du har för önskemål på din fotografering.


Information och bokningsfaktura


Vi bokar ett datum och fotografering och du får sedan tillgång till min klädguide som hjälper dig välja kläder. Jag erbjuder också dig att låna vackra designklänningar i boehmisk stil av mig. Sedan mailar jag en bokningsavgift till dig på 1500 kr som sedan dras av på slutfakturan.

Fotografering


Vi ses på den plats vi kommit överens om, jag fotograferar dig och vi har en rolig och mysig stund. Mitt mål är att du ska vara glad och uppmuntrad när vi skiljs åt.


Du får dina bilder


Du får ett urval av bilder via ett privat webbgalleri där du väljer ut dina favoriter. Dessa förbereder jag sedan till dig för nedladdning. Innan bildleveransen skickar jag slutfakturan och när den är betald får du tillgång till bildfilerna. Du kommer också få en app där alla dina utvalda bilder ligger, så att du enkelt kan surfa in i galleriet via mobilen.


Detta ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste gravida kvinnan på jorden.

➳ Lån av vacker designklänning

➳ Lån av blomsterkransar

➳ Rökgranat om du önskar det

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler

Tillval:

➳ Påfågelstol att sitta i - 500 kr


Din investering: 5500 kr inkl moms (utan påfågelstol).


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr