Hej, kul att ses!


Jag är så glad att du hittat hit. Det är jag som är Charlotte och jag är fotograf i Örnsköldsvik, Höga kusten.

Varför ska du väja just mig till att fotografera Dig? Därför att jag fotar avslappnade och självstärkande bilder där du får en rolig upplevelse framför kameran. Är du kanske till och med lite obekväm att vara med på bild? Jag förstår dig, det är därför jag är här. Jag vill hjälpa dig att våga och slappna framför kameran och framför allt ha en bra känsla när vi fotar. Jag är specialiserad på att fota kvinnor och parrelationer. Genuint och självstärkande är mitt fokus.

Jag tar bilderna i huvudsak utomhus, för där finns det bästa och finaste ljuset. Det blir bra för alla årstider, vare sig det är en grön äng full med blommor, en skog med skiftande färger eller ett tjockt snötäcke på marken. Låt oss göra vackra bilder ihop!


Jag började att fotografera porträtt för att 1. Träffa härliga människor 2. Skapa vackra och kärleksfulla fotografier av relationer och 3. Hjälpa till att göra minnen som Du kan spara och sätta upp på väggen.


Älskar
  • min familj
  • möten med nya människor
  • att resa
  • god mat och dryck
  • sommar och sol

4 snabba om mig:

1.

När du inte hittar mig bakom kameran är jag i Örnsköldsviks församling och jobbar som kommunikatör och pedagog.

2.

Jag älskar god mat och dryck. Det finns få saker som är mysigare än att antingen sitta på ett fik med en varm kaffe i handen och något gott till det eller att sitta med vänner/familj och äta en god middag med god dryck.

3.

Om du ser mig med earpods lyssnar jag antagligen svensk popmusik eller någon intressant pod. Intervjuer med livberättelser tycker jag allra bäst om.

4.

Jag spelar piano, gitarr och sjunger ofta och gärna. Har spelat in lite skivor och skrivit låtar. Finns på Spotify - HÄR