Julkort med barn i Örnsköldsvik

Minisession

För dig som vill ha det enkelt och önskar en kortare fotografering till lägre pris


Minisession

För dig som vill ha det enkelt och önskar en kortare fotografering till lägre pris


Minisessions


En minisession är en kortare fotografering på ca 20 minuter och därav ett lägre pris. Antal bilder som ingår är 3 st men du kan köpa till fler bilder om du önskar det. Det blir en snabb, lekfull men rolig fotografering som passar perfekt för att göra några porträtt på dig eller bilder på barnen (eller på en mindre familj). Efteråt säger vi hejdå och jag välkomnar nästa familj som står på tur. Därför är det viktigt att du kommer i tid för annars blir det kortare fotografering för dig/din familj.


Det här är tillfället att fixa profilbilderna på dina sociala medier, din LinkedIn eller årets julkort på dina barn. Eller varför inte göra en fina tavla och sätta upp på väggen därhemma eller fixa julklappen till mor- och farföräldrarna!


Du bokar tid och kommer till min fotoplats antingen själv, med ditt/dina barn eller med annan liten konstellation du vill göra bilder med.

Plats meddelas på mail någon dag innan fotograferingen.


Varmt välkommen att boka! Passa på - jag har minisessions bara några få gånger per år och med olika teman.Familjefotografering Örnsköldsvik
Barnfotografering i Örnsköldsvik