Selfietips


Ibland kan jag tycka att selfies får lite oförtjänt dåligt rykte. Att det kan uppfattas som bara fåfängt och självupptaget att hålla på och fota självporträtt. Jag tänker att selfies är en kreativ konstform av foton som man tagit själv på egen hand och är som vilka andra bilder som helst. Tänk ändå, vad mobilkameran har skapat fantastiska möjligheter till att fota egna självporträtt och att få göra det på det sätt man vill.


För min del har selfiefotografering varit någonting positiv och helande som bidragit till en snällare självbild och mer acceptans. Jag som alltid verkligen a v s k y t t att se mig själv på foton och kritiserat varenda liten detalj som går att uppringa, har med kamerans hjälp förändrat mitt sätt att se på mig själv. Jag har ändrat kroppsuppfattning och har hittat det som är unikt med mig, med mina former och rynkor och allt där emellan och det är någonting fint med det som jag vill förmedla till Dig. Bilder säger mer än bara ett antal pixlar. De berättar en historia. På mina bilder har jag själv tagit makten över att bestämma hur jag vill berätta min historia, hur jag vill uttrycka mig och se ut på bild. Det kan du också göra. ❤️


Jag har övat mig massor på att fota selfies och att bli bekväm att se bilder av mig själv i olika vinklar. Här nedanför har jag konkreta tips till dig på hur du kan ta dina selfies till en ny nivå.