Gravidfotografering i Örnsköldsvik


Grattis, Du ska bli mamma! Du är med om det största i ditt liv. Oavsett om din graviditet är planerad eller kom som en oväntad överraskning så är en sak säker - livet kommer aldrig mer bli detsamma igen. Kvinnokroppen är fantastisk och det händer så mycket i en graviditet. Du bär på en liten människa som kommer ta ditt hjärta med storm. Som din gravidfotograf vill jag att du ska få vara med om en fin fotografering som ger dig vackra minnen från din graviditet. Ovärderliga gravidbilder att visa för ditt barn när det växer upp.


Vi kommer spendera ungefär en timme tillsammans du och jag och med hjälp av min kamera kommer jag visa dig hur vacker du är. Vi fotograferar utomhus i vackert naturligt ljus. Jag har många bra fotoplatser kan alltid hitta en plats som passar just dig. Du kan välja att bli fotat själv eller tillsammans med din partner och/eller med eventuella syskon. Det bestämmer Du/ni.


Vill du ha hjälp med vad du ska ta på dig så har jag en uppsättning med vackra bohemiska klänningar, blomsterkransar, kimonos och hattar att låna ut. Klänningarna är utvalda med omsorg för att framhäva din fina gravidmage. Det finns någonting för alla storlekar.

Det är också fint om du vill ha egna kläder på dig. Du ska ha på dig det du känner dig fin i. ❤️

En gravid kvinna på en grön sommaräng klädd i vit spetsklänning

Vi fotar mellan gravidvecka 27-35


Planera in och kontakta mig för fotografering mellan gravidvecka 27-35, då har din mage hunnit växa till sig lite men inte hunnit börja sjunka ännu. Ju tidigare du bokar tid, desto bättre.

Gravidfotografering vinter Örnsköldsvik

Fotografering utomhus i naturligt ljus


Den bästa studion är utomhus och jag fotograferar dig ute i naturen, oavsett årstid. Varje årstid blir bra på bild. Vare sig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fina färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa fantastiska bilder. Jag har noga utvalda fotoplatser där jag vet att ljuset blir bra. Jag är också väldigt svag för solnedgångar för är det något ljus som blir extra fint så är det just en stund innan solen går ner.

Vackra klänningar och blomsterkransar


För att du inte ska behöva köpa dyra, fina kläder för fotograferingen har jag ett 10 vackra klänningar och 4 kimonos som du får låna - om du vill. Det finns klänningar för alla storlekar och du får låna 1-2 stycken under en fotografering. När du bokat skickar jag bilder till dig och visar klänningarna jag har.


Gravidfotografering i Örnsköldsvik

Superduktig! Hon får en att känna sig avslappnad och trygg!
Fantastiska bilder blir det!

Marielle Olsson

Det här ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ Klädguide

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste kvinnan på jorden.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler

➳ Tillval - påfågelstol att sitta i


Din investering: från 5500 kr inkl moms


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval, om du vill:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 800 kr

Är detta för Dig?


Stämmer det på dig att du värdesätter minnen ifrån din graviditet och vill investera i vackra, ömma, starka och magiska bilder som ni kan titta tillbaka på när ungarna vuxit upp och ni undrar vart tiden tog vägen? Då finns jag här för att hjälpa dig med det!

Lediga tider 2024.


Jag jobbar deltid som fotograf och fotar framförallt på helger och kvällar. Vissa vardagar kan förekomma. Mina tider går fort åt så vill du vara säker på att boka in dig på den tid Du önskar, hör av dig i god tid. Bokningsförfrågan hittar du här nedanför.

Gravidfotografering Munkuddeln, Gullvik i Örnsköldsvik

Skicka förfrågan


Börja med att kontakta mig HÄR så kommer jag svara med förslag på datum och du får berätta lite om dig, när du har BF och vad du har för önskemål på din fotografering.


Information och bokningsfaktura


Vi bokar ett datum och fotografering och du får sedan tillgång till min klädguide som hjälper dig välja kläder. Jag erbjuder också dig att låna vackra designklänningar i boehmisk stil av mig. Sedan mailar jag en bokningsavgift till dig på 1500 kr som sedan dras av på slutfakturan.

Fotografering


Vi ses på den plats vi kommit överens om, jag fotograferar dig och vi har en rolig och mysig stund. Är vädret inte på vår sida så boka vi om på ny dag och ny tid.


Du får dina bilder


Efter ca 1 vecka får du ett urval av bilder via ett privat webbgalleri där du väljer ut dina favoriter. Dessa förbereder jag sedan till dig för nedladdning. Innan bildleveransen skickar jag slutfakturan och när den är betald får du tillgång till bildfilerna. Du kommer också få en app där alla dina utvalda bilder ligger, så att du enkelt kan surfa in i galleriet via mobilen.


Gravidfotografering vinter Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering i Örnsköldsvik
Gravidfotografering vinter Örnsköldsvik