Er kärleksberättelse


Jag är så glad att ni hittat hit in till min hemsida! Det finns inget som gör mig så varm i hjärtat som att fånga kärleksberättelser. Att göra en parfotografering med mig är som att gå på en härlig date, men med en fotograf som hänger med som femte hjulet under vagnen. Antingen håller vi till på någon av mina fotoplatser eller så väljer ni ert eget äventyr - jag packar min kameraväska och tar på mig bekväma skor. Det här blir en fotoupplevelse som ni gör tillsammans där jag fångar er kärlek och skapar fotominnen som ni kommer vilja hänga upp på väggen.


Jag jobbar inte så mycket med posering utan mer med små knep som hjälper er slappna av och bli bekväma framför kameran. Framför allt att ha kul när jag fotar. På så sätt kommer det naturliga uttrycket fram. Jag lovar att det fungerar och ni kommer bli förvånade och glatt överraskade när ni ser resultatet.

Ingen posering


Det är inte många som tycker att det känns bekvämt att posera. Jag föredrar istället "oposerad posering" vilket i princip innebär att jag ber er följa mina små uppmaningar istället. Det kan vara att ni får viska fåniga saker i er partners öra, tävlar om vem som ger de snabbaste pussarna, kramas som om ni sa farväl till varandra på en flygplats. Ni kommer bli överraskade sedan när ni ser bilderna och hur väl den här metoden fungerar.

Det som är äkta


Jag vill återspegla era personligheter och ert förhållande. Mina foton kommer visa passion, skratt, närhet och äkta känslor och målet är att fotograferingen inte bara blir en timme då vi knäpper lite kort - det ska också få bli en härlig upplevelse som för er närmare varandra. Och så klart att det blir bilder som ni vill göra tavlor av och hänga upp på väggen eller skapa ett fint album av.

Lifestyle med äventyr


Välj ert eget äventyr för bilderna. Vill ni ta en promenad i skogen och fota där? Jag tar på mig bra skor och hänger med. Eller vill ni ta en tur till havet och bli fotade i solnedgången? Vilken tur för er att jag älskar solnedgångar vid havet! Eller kanske du och din partner vill bli fotade på favoritcaféet? Räkna med mig, jag tar en kaffe och bulle jag också.

Föreviga ett frieri

Förlovningsfotografering vid Skeppsmalen i Örnsköldsvik

Skicka förfrågan


Börja med att skicka en förfrågan via mitt formulär under rubriken BOKA, så kommer jag svara med förslag på datum. Sedan blir det en liten konsultation och ni får berätta för mig lite om er själva.


Information och bokningsfaktura


Vi bokar ett datum och fotografering och ni får sedan tillgång till min klädguide som är en liten hjälp för er när ni ska välja kläder. Jag kommer också skicka en bokningsavgift på 1500 kr som sedan dras av på slutfakturan. Inför fotograferingen håller jag koll på väderprognosen och ser det ut att bli dåligt bokar vi om datum.

Fotografering


Vi ses på den plats vi kommit överens om, jag fotograferar er och ni har en rolig och mysig stund, som en date ungefär men med tillägget att jag är med som femte hjulet under vagnen och fotograferar er. Vi sätter på er favoritspellista på min högtalare och ni får kramas, skratta och under er stund.


Ni får era bilder


Ni får ett urval av bilder via ett privat webbgalleri där ni väljer ut era favoriter. Dessa förbereder jag sedan till er för nedladdning. Innan bildleveransen skickar jag slutfakturan och när den är betald får ni tillgång till bildfilerna. Ni kommer också få en app där alla era utvalda bilder ligger, så att ni kan surfa in i galleriet på mobilen.


Detta ingår i er upplevelse


➳ Klädguide

➳ Konsultation

➳ 1 timme rolig & avslappnad fotografering

➳ Webbgalleri med era redigerade bilder

➳ Personlig app för mobilen med era bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder ni själva väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Er investering: 5000 kr inkl moms


När ni bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar er bokning och som dras av ifrån er slutfaktura som ni får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar ni fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr

Bröllopsfotografering

Tre olika bröllopspaket


Bronspaketet

Passar er som som vill ha vackra bröllopsporträtt, förlovningsbilder eller ska gifta er i rådhuset

 • Bröllopsmöte
 • 1-1,5 timmes porträttsfotografering innan vigseln.
 • 20 bilder - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära
 • Personlig app - Ert galleri direkt på mobilen, redo att delas med vänner och familj.
 • 1 st lyxig fine art 30x40 cm
 • 

8.000 krSilverpaketet:

För er som som vill ha porträttsbilder innan vigseln, foton under vigseln, grattisstunden och minglet utanför kyrkan.

 • Bröllopsmöte
 • Rolig och mysig parfotografering
 • Ca 3 timmars sammanhängande fotografering - porträttsbilder innan vigseln + fotografering under vigseln och efteråt utanför kyrkan.
 • Ca 125 bilder levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära.
 • Högupplösta bilderna på ett USB-minne
 • Personlig app - Ert galleri direkt på mobilen, redo att delas med vänner och familj.
 • 1 st lyxig fine art 30x40 cm15.000 krGuldpaketet:

Det här paketet täcker i regel en stund av era förberedelser, porträtt innan vigsel, vigseln, en session av porträtt/gruppbilder efter vigseln samt brudskål och mingel. 

 • Bröllopsmöte
 • Rolig och mysig parfotografering
 • Halvdag 6 timmars sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
 • Samtliga utvalda bilder levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära.
 • Personlig app - Ert galleri direkt på mobilen, redo att delas med vänner och familj.
 • 1 st lyxig fine art 30x40 cm


26.500 kr


När ni bokat skickar jag faktura på bokningsavgift på 25 % av summan som garanterar ert datum.

Bokninsavgiften dras sedan av ifrån er slutfaktura som ni får när bilderna är färdiga att levereras.


Charlotte är en fantastisk fotograf som verkligen kan sin sak. Hon fångade vår kärlek precis så som den är, med skratt och glädje och vi är evigt tacksamma för bilderna som hon levererade.

Emma & Anders