Fira den du är


Låt mig inspirera dig till till att acceptera dig själv som den Du är, oavsett form, storlek, etnicitet. Välkommen till en fotografering med mig som ger dig möjligheten att ge dig själv lite omtanke och självkärlek. Du bestämmer din outfit, men vill du låna klänning, kimono, hatt, blomsterkrans så har jag det som tillval. Vi fotar porträttbilder som lyfter fram dig som person och där du får glittra.


Det är Du som är i fokus och mitt mål är att du känner dig stärkt och varm i hjärtat när du åker hem. Det ska vara tryggt och roligt från början till slut. Jag är med dig hela vägen, från bokning, genom fotograferingen och ända fram till bildleverans.


Porträtt fotografering Örnsköldsvik
Same kvinna i Örnsköldsvik
Kvinnofotografering porträtt i Örnsköldsvik
Same porträtt i Örnsköldsvik

Din fotoupplevelse steg för steg

Kontakt

Du blir inspirerad när du ser mina bilder och bestämmer dig för att "Yes! Det där vill jag göra för att hylla mig själv och bli stärkt i min självkänsla". Du kontaktar mig i formuläret som du hittar HÄR.

Bokning

Jag återkopplar till dig och ställer frågor om dig och vad du önskar kring fotograferingen. Vi hittar ett datum som passar och kommer överens om vilken plats vi ska fota på. Du får en klädguide av mig som hjälper dig att hitta färgkombinationer och stil. Du bestämmer outfit. Du får en faktura på bokningsavgiften som är 1500 kr. Den summan dras sedan av ifrån slutfakturan.

Fotografering

Nu är det dags! Vi har kontakt dagen innan för att säkerställa att vädret är med oss. Skulle det inte vara det bokar vi in ett nytt datum.


På fotodagen ses vi på platsen där vi ska hålla till och där du får vara med om en trygg och rolig fotografering med mycket skratt och humor i ca. 1-1,5 timme. Du behöver inte oroa dig det minsta över vad du ska göra eller att det kommer kännas stelt framför kameran. Jag guidrar och peppar dig, så det enda du kommer behöva fokusera på denna dag är att ha kul och omfamna din kvinnlighet. Resten sköter jag!

Bildleverans

När bilderna är färdigredigerade fotograferingen kommer du få en inbjudan till ditt personliga galleri med 30 redigerade bilder att välja mellan som jag valt ut. När du valt dina 8 favoriter förbereder jag bilderna för nedladdning. Innan du får tillgång bilderna får du en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen. När fakturan är betald kommer länken och du kan ladda ner.


Önskar du köpa till fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra det. Du kan då välja att köpa till fler för 300 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.

Det här ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ Klädguide

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste kvinnan på jorden.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Din investering: från 5500 kr inkl moms


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr

Muslimsk kvinna i Örnsköldsvik, klädd i vit klänning och vit sjal.
Porträtt på muslimsk kvinna i Örnsköldsvik, klädd i vit klänning och vit sjal.
Kvinnoporträtt i Örnsköldsvik
Kvinnoporträtt i Örnsköldsvik