Boudoir - fira den vackra kvinna du är


Om jag skulle använda två ord för att beskriva boudoirfotografering skulle det vara självstärkande och helande. Det är så ofta vi kvinnor kritiserar oss själva och jämför oss med perfekta bilder på kvinnor i tidningar och på sociala medier, där bilder är maxat photoshopade och retucherade. Boudoir är en så fin upplevelse som jag önskar att att alla kvinnor fick uppleva, särskilt de som inte tycker att de duger som de är. En boudoirfotografering är en stund då du firar dig själv, först med att bli ompysslad av mig där jag gör din makeup och sedan fotograferar vi dig i drömmiga bilder.


Du kan välja helt själv vad du vill ha på dig, vad du känner dig bekväm i! Vill du låna klänning, kimono, hatt, blomsterkrans så har jag det som tillval.

Jag lovar att jag kan få dig att känna dig som drottning, både i spetsunderkläder, klänning eller mjukisbyxor!

Jag kommer hjälpa dig och guida dig genom allt, från klädsel till vad du ska göra när vi fotograferar. Jag vet precis vilka vinklar som framhäver ditt finaste jag och jag vet hur jag ska göra för att skapa fantastiska bilder!


Det är Du som är i fokus och mitt mål är att du känner dig stärkt och varm i hjärtat när du åker hem. Det ska vara tryggt och roligt från början till slut. Jag är med dig hela vägen, från bokning, genom fotograferingen och ända fram till bildleverans.


Är du redo för lite äventyr?


Boudoir fotograf Örnsköldsvik
Portättsfotograf boudoir Örnsköldsvik
Porträtt boudoir fotograf Cantica Charlotte Örnsköldsvik
Porträtt boudoir fotograf Cantica Charlotte Örnsköldsvik

Din fotoupplevelse steg för steg

Kontakt

Du blir inspirerad när du ser mina bilder och bestämmer dig för att "Yes! Det där vill jag göra för att hylla mig själv och bli stärkt i min självkänsla". Du kontaktar mig i formuläret som du hittar HÄR.

Bokning

Jag återkopplar till dig och ställer frågor om dig och vad du önskar kring fotograferingen. Vi hittar ett datum som passar och kommer överens om vilken plats vi ska fota på. Du får en klädguide av mig som hjälper dig att hitta färgkombinationer och stil. Du bestämmer outfit. Du får en faktura på bokningsavgiften som är 1500 kr. Den summan dras sedan av ifrån slutfakturan.

Fotografering

Nu är det dags! Vi har kontakt en par dagar innan för att säkerställa vart vi håller till, inomhus eller utomhus. Fotar utomhus ser vi om vädret är med oss. Skulle det inte vara det bokar vi in ett nytt datum.


På fotodagen ses vi på platsen där vi ska hålla till och där du får vara med om en trygg och mysig fotografering i ca. 1-1,5 timme. Du behöver inte oroa dig det minsta över vad du ska göra eller att det kommer kännas stelt framför kameran. Jag guidar dig och det enda du kommer behöva fokusera när vi fotar är att vara i stunden och omfamna din kvinnlighet. Resten sköter jag!

Bildleverans

När bilderna är färdigredigerade fotograferingen kommer du få en inbjudan till ditt personliga galleri med 30 redigerade bilder att välja mellan som jag valt ut. När du valt dina 8 favoriter förbereder jag bilderna för nedladdning. Innan du får tillgång bilderna får du en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen. När fakturan är betald kommer länken och du kan ladda ner.


Önskar du köpa till fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra det. Du kan då välja att köpa till fler för 300 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.

Det här ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ Klädguide

➳ Rökgranat om du önskar det

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste kvinnan på jorden.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Din investering: 5500 kr inkl moms


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

➳ Hår och makeup

Pris 500 kr

➳ 1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 500 kr