Moderskapsfotografering

- en hyllning till dig att du är mamma


Mammor är bra på att ta bilder på sina barn, men mammorna står oftast bakom mobilkameran eller gör på sin höjd selfies med sina små guldklimpar. Vad blir det egentligen av de där mobilbilderna? Oftast ligger de bara kvar i telefonen.

Mamma & barnfotografering med småbebisar eller småbarn gör vi för att bildminnen är bland det viktigaste som finns. Det finns knappt något vackrare än relationen mellan mamma och barn. Vänta inte, skjut inte upp att göra en sådan här fotografering där resultatet blir bilder som du vill rama in och sätta upp på väggen. Vi gör en lugn fotografering och jag anpassar mig efter ditt/dina lilla barn. Är det sommar och varmt ute så håller vi till utomhus. Är det kall årstid håller vi till inomhus hos dig. Det enda jag behöver då är en vägg, ett fönster och gärna också en bäddad säng.


Jag fotar också dig som har större barn. Då gör vi en lekfull fotografering med bus och skratt och jag anpassar mig efter barnets tålamod.

En värdefull investering, där vi skapar minnen för er att glädjas åt hela livet. Det blir en mysig stund tillsammans med ditt barn.

Vill du ha pappan och syskon med - självklart gör vi en fotografering med hela familjen.

Mamma och barn fotografering Örnsköldsvik

Fantastiskt fin person och jätteduktig fotograf. Jag är supernöjda med bilderna! Lättsam stund ihop och duktig fotograf som interagerar och får med barnen på ett lekfullt sätt. Kan varmt rekommendera.

Lovisa Engström
Mamma och barn fotografering i Örnsköldsvik

Det här ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ Klädguide

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste kvinnan på jorden.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler

➳ Tillval - påfågelstol att sitta i


Din investering: från 5500 kr inkl moms


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval, om du vill:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 800 kr