Vi hyllar dig att Du är mamma


Tro mig när jag säger att bebisbubblan är den tid när allt står still samtidigt som att tiden också går så enormt fort. Du och det här lilla livet som tagit ditt hjärta med storm, jag fångar stunden med er två och skapar underbara bildminnen. Mamma & barnfotografering är en hyllning till Dig, till moderskapet och relationen med ditt barn. Vi gör en lugn fotografering och jag anpassar mig efter din bebis. Är det sommar och varmt ute så håller vi till utomhus. Är det kall årstid håller vi till inomhus hos dig. Det enda jag behöver då är en vägg, ett fönster och en bäddad säng.


Jag fotar också dig som har större barn. Då gör vi en lekfull fotografering med bus och skratt och jag anpassar mig efter barnets tålamod.


Cantica Charlotte fotograf Örnsköldsvik moderskap mamma moderskap
Cantica Charlotte fotograf Örnsköldsvik moderskap mamma moderskap
Cantica Charlotte fotograf Örnsköldsvik moderskap mamma moderskap
Cantica Charlotte fotograf Örnsköldsvik moderskap mamma nyfödd moderskap
Cantica Charlotte fotograf Örnsköldsvik moderskap nyfödd mamma moderskap

Detta ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ Klänning och accessoarer för utlåning - om du vill. Annars hjälper jag dig gärna med en klädguide.

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering tillsammans med dig och ditt/dina barn. Vi tar mycket hänsyn till barnet.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Din investering: 5500 kr inkl moms

Tillval: Påfågelstol: 500 kr


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr

En värdefull investering


Fotograferingen är en värdefull investering, där vi skapar minnen för er att glädjas åt hela livet. Det blir en mysig stund tillsammans med ditt barn.

Fotografering utomhus i naturligt ljus


Jag fotograferar er utomhus, oavsett årstid. Varje årstid blir bra på bild. Vare sig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fantastiska färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa fantastiska minnen.