Vi hyllar dig att Du är mamma


Mamma & barnfotografering är en hyllning till Dig, moderskapet och till relationen med ditt barn . Jag har vackra bohemiska klänningar att låna ut, om du önskar det. Vi gör en lekfull fotografering och vi fotar på barnets villkor.


En värdefull investering


Fotograferingen är en värdefull investering, där vi skapar minnen för er att glädjas åt hela livet. Det blir en mysig stund tillsammans med ditt barn.

Fotografering utomhus i naturligt ljus


Jag fotograferar er utomhus, oavsett årstid. Varje årstid blir bra på bild. Vare sig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fantastiska färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa fantastiska minnen.

Detta ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ Klänning och accessoarer för utlåning - om du vill. Annars hjälper jag dig gärna med en klädguide.

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering tillsammans med dig och ditt/dina barn. Vi tar mycket hänsyn till barnet.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Din investering: 4000 kr inkl moms


Tillval: Påfågelstol: 500 kr


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval:

1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 1200 kr