Boudoir

- Fira den du är


Om jag skulle använda två ord för att beskriva boudoirfotografering skulle är det självstärkande och helande.

Det är en så fin upplevelse som jag önskar att att alla kvinnor fick uppleva, särskilt de som inte tycker att de duger som de är. Det är en stund då du firar dig själv och där jag fotograferar dig i vackra bilder. Jag hjälper dig och guidar dig genom allt, från klädsel till vad du ska göra när vi fotograferar. Blir det porriga och utmanande bilder? Nej, jag vill se dig genom kameralinsen utifrån en kvinnas perspektiv - inte genom mäns ögon. Jag fotar dig med den kvinnliga blicken där du porträtteras fri, trygg och som dig själv. Du väljer själv vad du vill ha på dig, vad du känner dig fin och bekväm i. Tänk inte att boudoir bara handlar om att bli fotograferad i underkläder. Det kan lika gärna vara att du är klädd i en vit skjorta och har rufsigt hår. Vill du blir fotograferad i underkläder - gör det. Vill du låna klänning av mig, kimono, hatt, blomsterkrans så har jag det som tillval.


Det är Du som är i fokus och mitt mål är att du känner dig stärkt och varm i hjärtat när vi säger Tack och hej. Det ska vara tryggt och roligt från början till slut och jag är med dig hela vägen, från bokning, genom fotograferingen och ända fram till bildleveransen.


Boudouir Fotograf Örnsköldsvik
Boudoir Fotograf Örnsköldsvik

Din fotoupplevelse steg för steg

1. Kontakt

Du blir inspirerad när du ser mina bilder och bestämmer dig för att "Yes! Det där vill jag göra för att investera i mig själv och bli stärkt i min självkänsla". Du kontaktar mig i formuläret som du hittar HÄR.

2. Bokning

Jag återkopplar till dig och ställer frågor om dig och vad du önskar kring fotograferingen. Vi hittar ett datum som passar och kommer överens om vilken plats vi ska fota på. Du får en klädguide av mig som hjälper dig att hitta färgkombinationer och stil. Du bestämmer outfit. Du får en faktura på bokningsavgiften som är 1500 kr. Den summan dras sedan av ifrån slutfakturan.

3. Fotografering

Nu är det dags! Vi har kontakt en par dagar innan för att säkerställa vart vi håller till, inomhus eller utomhus. Fotar vi utomhus ser vi om vädret är med oss. Jag kollar väderprognosen några dagar innan. Skulle det visa sig bli regn bokar vi in ett nytt datum.


På fotodagen ses vi på platsen där vi ska hålla till och där hjälper jag dig med makeup och hår om du önskar det. Du får vara med om en trygg och mysig stund och fotografering med mig i ca. 1-1,5 timme. Oroa dig inte över posering eller att det kommer kännas stelt framför kameran. Jag guidar dig och det enda du kommer behöva fokusera på när vi fotar är att ha kul. Resten sköter jag!

4. Bildleverans

När bilderna är färdigredigerade fotograferingen kommer du få en inbjudan till ditt personliga galleri med 30 redigerade bilder att välja mellan som jag valt ut. När du valt dina 8 favoriter förbereder jag bilderna för nedladdning. Innan du får tillgång bilderna får du en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen. När fakturan är betald kommer länken och du kan ladda ner.


Önskar du köpa till fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra det. Du kan då välja att köpa till fler för 300 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.

Det här ingår i din fotografering


➳ Konsultation

➳ 1 timme kreativ och avslappnad fotografering där du får känna dig som den vackraste kvinnan på jorden.

➳ Webbgalleri med dina redigerade bilder

➳ Personlig app med dina bilder

➳ 8 högupplösta digitala bilder som du själv väljer ut med möjlighet att köpa till fler


Din investering: 5500 kr inkl moms


När du bokat och vi bestämt datum för fotografering skickar jag faktura på bokningsavgift på 1500 kr som garanterar din bokning och som dras av ifrån din slutfaktura som du får när bilderna är färdiga att levereras.


Önskar du fler bilder:

➳ Enstaka bild 300 kr/st

➳ Bildpaket 5 extra bilder 1300 kr (260 kr/st)

➳ Bildpaket 10 extra bilder 2200 kr (220 kr/st)


Tillval, om du vill:

➳ 1 fine art print av handgjort papper i högsta och finaste kvalité, 30 x 40 cm på valfri bild. En fantastiskt fin print i bästa kvalité som framhäver färgerna vackert och som håller i en livstid.

Pris 800 kr