Ambassadör för Compassion


Sedan augusti 2014 är jag stolt ambassadör för fadderorganisationen Compassion. Organisationen hjälper 1,4 miljoner barn som lever i extrem fattigdom i 26 olika länder. Inom Compassion är fadderskapet en-till-en och personligt, vilket betyder att ditt bidrag går till det barn du är fadder för och ni kan ha kontakt med varandra via brevväxling.  

Vill du göra skillnad i ett barns liv så kan du enkelt göra det genom att bli compassionfadder. Skicka ett sms till 72323 (då dras automatiskt 260 kronor för första månaden) eller gå in på www.compassion.se och fyll i formuläret. 

Tidningsartikel i tidningen Dagen (länk att läsa)
I augusti 2014 reste jag med ett gäng lovsångsledare och musiker från Sverige och Norge till Kenya, för att på plats se hur Compassion arbetar. Vi besökte olika projekt som Compassion jobbar med. Den här resan då vi fick besöka församlingar, träffa barn och deras föräldrar, volontärer och andra gjorde ett otroligt starkt intryck på mig. Att ha sett nöden och fattigdomen på så nära håll har gjort att jag fått omvärdera en hel del saker i mitt liv. 

Videoklipp från min Kenyaresa med sången "O store Gud"  (länk att lyssna) 
Ett videoklipp på när vi är på besök i ett av hjälpprojekten och när vi framför sången "O Store Gud".