Cantica, vem är det?

Född: 1970
Familj: Min man Mats som jag varit gift med sedan 1992, våra barn Rebecca, Daniel och Isak som är födda -95, -97 och -04. 
Bor: I ett hus i Örnsköldsvik som är en trevlig stad efter Norrlandskusten. 
Intressen: Musik - jag spelar gitarr, piano och sjunger. Fotografering - min Canon 6d är min ständiga följeslagare. Blogga - det är ju så rolig att skriva och provtänka. Umgås - vad vore livet utan familj och vänner?
Gör: Jag arbetar som socialpedagogisk resurs på ett HVB-boende för ensamkommande flyktingbarn. Att få handleda och stötta ungdomar på flykt som kommit hit till Sverige på farliga flyktvägar och som söker asyl för att möjligen få stanna och bygga upp ett nytt liv här, det är något av det finaste jobb jag haft. 

Jag startade Canticabloggen 2013 för att ha ett forum att lägga upp mina bilder. Jag hade då nämligen precis kommit igång med mitt fotointresse och köpt min första kamera. Allt eftersom visade det sig att jag tyckte att det var roligt att skriva också och på den vägen är det. 
Här får du läsa om lite av varje. Om vardagslivet med familjen, små och stora saker jag funderar på, mat jag lagar, bilder jag tycker är fina, ibland bara stödda tankar som behöver luftas. Jag hoppas att du gillar det. Jag har en tro på Gud och jag vill på mitt sätt förmedla tro och hopp till dig som läser. Det är viktigt för mig och min önskan är att du skulle se det mellan raderna. 

Välkommen och känn dig som hemma.💗

Du  kan enkelt följa mig och mina inlägg genom att följa mig på Bloglovin och då trycker du bara HÄR.

Vill komma i kontakt kan du maila charlotte@cantica.nu