Cantica, om mig

Född: 1970
Familj: Min man Mats som jag varit gift med sedan 1992, våra barn Rebecca, Daniel och Isak som är födda -95, -97 och -04. 
Bor: I ett hus i Örnsköldsvik som är en trevlig stad efter Norrlandskusten. 
Intressen: Musik - jag lyssnar på en rätt blandad repertoar på Spotify. Jag spelar gitarr, piano och sjunger. Fotografering - min Canon 6d är min ständiga följeslagare. Laga mat -  Gemenskap bekräftas med mat.  Att vara kreativ i köket och skapa någonting gott för att sedan äta den tillsammans med människor jag tycker om är en av mina passioner i livet. 
Gör: Jag har precis avslutat ett jobb som socialpedagogisk resurs på ett HVB-boende för ensamkommande flyktingbarn och nu är jag på väg in i ett nytt jobb som församlingspedagog i Örnsköldsviks församling. Det är en nyinrättad tjänst som jag får vara med och forma så exakt hur mitt arbete ska se ut framöver vet jag just nu inte så mycket om, men jag är full av förväntan inför vad det kommer bli av detta nya som jag den 15 augusti ska gå in i. 

Jag startade Canticabloggen 2013 för att ha ett forum att lägga upp mina bilder. Jag hade då nämligen precis kommit igång med mitt fotointresse och köpt min första kamera. Allt eftersom visade det sig att jag tyckte att det var roligt att skriva också och på den vägen är det. 
Här får du läsa om lite av varje. Om vardagslivet med familjen, små och stora saker jag funderar på, mat jag lagar, bilder jag tycker är fina, ibland bara stödda tankar som behöver luftas. Jag hoppas att du gillar det. Jag har en tro på Gud och jag vill på mitt sätt förmedla tro och hopp till dig som läser. Det är viktigt för mig och min önskan är att du skulle se det mellan raderna. 

Välkommen och känn dig som hemma.💗

Du  kan enkelt följa mig och mina inlägg genom att följa mig på Bloglovin och då trycker du bara HÄR.

Vill komma i kontakt kan du maila charlotte@cantica.nu