Mobilrensning: Norge Edition

Mobilrensning: Norge Edition

Ibland blir det fotografering med systemkameran och ibland blir det bilder med mobilen. Jag håller på att rensa lite i fotoalbumet i min telefon och jag hittar en del highlights ifrån vår husvagnstour till Norge i somras. Det var en höjdarresa och det är ju roligt att nu så här en höstdag i oktober att sitta och titta tillbaka och minnas vad vi gjorde. Så, nu tänkte jag att vi skulle ta och kika lite på ett axplock av mina mobilbilder ifrån Norge, innan jag bestämmer mig för att frigöra utrymme och trycka på raderaknappen.

Read More

Ljudet av höstlöv som faller

Ljudet av höstlöv som faller

Oktober är min bästa höstmånad. Det är friskt att andas luften som är frostig om morgnarna och det är fint med där där skira solljuset som skiner genom de färggranna bladverken. Jag tog en tidig morgonpromenad och lyssnade för omväxlings skull varken på musik eller podcast. Jag gick istället runt och lyssnade på min egen andning och på löv som faller ner ifrån träden...

Read More

Höstglimtar

Jag fick höstfeeling idag och gick ut för att fota lite av de vackra färgerna. Då jag ville göra det enkelt för mig använde jag bara mobilkameran. Jag har en bumling till systemkamera som är rolig att fotografera med men ibland vill jag bara snabbt och kravlöst fånga vardagsglimtarna och då är mobilen en räddare i nöden.

Read More