Mobilrensning: Norge Edition

Mobilrensning: Norge Edition

Ibland blir det fotografering med systemkameran och ibland blir det bilder med mobilen. Jag håller på att rensa lite i fotoalbumet i min telefon och jag hittar en del highlights ifrån vår husvagnstour till Norge i somras. Det var en höjdarresa och det är ju roligt att nu så här en höstdag i oktober att sitta och titta tillbaka och minnas vad vi gjorde. Så, nu tänkte jag att vi skulle ta och kika lite på ett axplock av mina mobilbilder ifrån Norge, innan jag bestämmer mig för att frigöra utrymme och trycka på raderaknappen.

Read More

Favoritögonblick ifrån sommaren

Favoritögonblick ifrån sommaren

Hej min vän!
Idag är det första dagen på september månad och sommaren har officiellt tagit slut. Det känns lite vemodigt men det är tid för årstidsväxling och det är bara att låta hösten ta över och go with the flow. Hösten är fin den också. 

Här kommer en lång bildkavalkad med favoritögonblick ifrån min sommar:

Read More

Jag gillar Pia Sundhages filosofi

Jag gillar Pia Sundhages filosofi

Vi har lämnat Upplands Väsby och är på väg hem till Övik. Jag sitter i bilen och läser en bok jag fått låna av Jennie, min svägerska - Pia Sundhages bok Spela på bästa fot - Att leda med glädje. Precis efter det att vi sett OS-matchen i fotboll i fredags, vrålat ut vår glädje över att Sveriges damlandslag besegrat U.S.A. plockade Jennie fram boken ur bokhyllan. "Charlotte, läs den här boken Du som gillar Sundhage, du kommer gilla den."...

Read More