Tanka energi

God morgon kamrater!

Här kommer några fina bilder ifrån häromkvällen när vi var och hälsade på Mattes syster Maria och hennes familj i deras stuga ute vid Puttoms golfbana. 

IMG_6397.JPG

Vi är ju inte precis bortskämda med ljumma kvällar och kvällssol den här sommaren så det gäller att tanka energi och njuta medans solen uppenbarar sig. Den här utsikten ifrån Marias köksfönster gör ju inte ont precis.

IMG_6399.JPG

Vi åt gott tillsammans i det pyttelilla köket.  

IMG_6398.JPG

Och står man vid samma fönster men tittar åt vänster så ser man den här vyn.  Ljuvligt! 

IMG_6402.JPG

Barnen badade mycket och länge den här kvällen. Den här sommaren har mest haft temperaturer mellan tio och femton grader och det har inte blivit många tillfällen på stranden. Isak är inte på något sätt någon badkruka, han hoppar i vattnet oavsett temperatur. Det gör inte jag och resten gällande vem som är badkruka i familjen kan ni lista ut själva. 

IMG_6396.JPG
IMG_6404.JPEG

Precis innan vi åkte hem till Gimåt igen gick solen ner och himlen var vacker och grann som i en sommardikt.