Veckans insta

Här kommer några av mina bilder som jag postat på instagram under den senaste veckan. Vill du följa mig heter jag cantica.charlotte 

upload.jpg

1) Husvagnen är packad och vi är laddade på väg söderut för att fira midsommar hos min bror och hans familj. Efter midsommarhelgen drog vi vidare allihopa till Göteborg för att gå på Coldplaykonsert. Årets musikupplevelse deluxe. 2) Brorsan i sin sjukt snygga keps som han köpt på Hattbaren på NK. Så pass snygg att till och med min man ville ha sig en likadan. Matte slog till och införskaffade sig samma kepsmodell, från samma affär.  3) Jag får äta så oförskämt bra när jag är hos min bror Christer. Vilken grym kock han är! Att gå ut och äta på restaurang när man är i Upplands Väsby är fullständigt onödigt. Vi har restaurang varenda dag hemma hos Christer.  4) En selfie på mig själv rätt och slätt. Jag gillar verkligen att ha hatt och det här är min favorit. Så här skulle jag vilja se ut varenda dag.  5) Stekarna! Christer och jag efter en kall öl på Clarions bar i Göteborg. Solen skiner och vi har det allmänt gött. 6) En fin dag på Liseberg och den här skrattbilden knäppte jag när familjens karusellfantaster åkte en tur där vattnet sprutade överallt. Kolla in Christer och Daniel när de skrattar hejdlöst av att precis blivit sprayade av en vattenkanon! En bild fotad “in the moment“ kan man säga.  7)  Strålande sol eller regn spelar ingen roll. Isak badar i poolen på Christers altan varje dag. 8) Tisdagskväll i Göteborg och vi beundrar en fullständigt magiskt röd himmel när vi åker spårvagn tillbaka till hotellet. Inget filter behövs.  9) Här har vi Christer, min bror och Jennie, min svägerska på självaste midsommarafton. Så himla fina <3