Ett pangbra boktips

Häromdagen satt jag vid köksbordet några timmar i den här ställningen och sträckläste en alldeles nyutkommen bok, med en stor kopp te i handen som jag fyllde på några gånger mellan varven.

Boken heter Upprättelse och Helande och är skriven av en av mina bästa och närmaste vänner, Birgitta Sjöström Aasa. Den handlar om vägen framåt till helande genom oförlåtelse, oförsoning, förtroendekriser, inre sår, bitterhet och negativa tankemönster. I princip det mesta av det jag lärt mig och försöker leva efter på de här områdena, det har jag lärt mig av Bittan. Ja, för mig kallas hon helt enkelt för Bittan. ❤

När jag satt där vid bordet som klistrad och ville läsa slut allt på en gång kände jag mig inte så lite stolt över att vara kompis med henne kan jag säga. Så otroligt bra första bok Bittan skrivit! Det här med att skriva och bli författare känns som ett naturligt steg för henne att ta.

Det var som att hon fanns med mig i köket när jag läste. Som att hon satt mitt emot mig och att jag fysiskt kunde höra hennes röst och se hennes gester genom orden, språket och formuleringarna. Jag känner ju så väl igen det Bittan skrivit på de här ämnena som vi talat om i otaliga förtroliga samtal vi haft genom åren av vänskap. Birgitta Sjöström Aasa är präst inom EFS/Svenska kyrkan och en själavårdare av rang och jag har också suttit på många gudstjänster och konferenser och lyssnat när hon predikat på temat upprättelse och helande. 

Jag skulle kunna stapla hur många briljanta citat som men jag väljer bara tre:

IMG_6035.JPG
IMG_6026.JPG
IMG_6028.JPG

 Här på Sjöbergs förlag kan du köpa boken. Eller genom att maila Birgitta på bsaasa@gmail.com. Kostar 169 kr. Göre bara!