En uppdatering om ditten och datten

Hej på er. Tjoho, så blev det fredag igen. Oj, vad det har rullat på sedan jag var inne här sist. Jag har haft fullt upp den senaste veckan och har inte hunnit med något bloggande alls. Men jag tänkte nu att vi skulle kika på några glimtar från den gångna veckan. 

Förra fredagen var jag och lyssnade på Lisa Nilssons när hon hade konsert i Nolaskolans Aula. Det var musikaliskt njutning ända in i själen. Så finstämt, vackert och magiskt bra! Jag kände mig på riktigt som en lyckligare människa efter konserten var slut och jag åkte hem i kvällsmörkret. 

Att kunna ge bra mellansnack är en konst i sig och det gjorde Lisa med både allvar och humor. Och snygg är hon också! 

På lördagförmiddagen gick vi till Catrine, min partner in crime och uppvaktade henne på födelsedagen.  

På kvällen åkte jag in till Preludium i Vardagsrummet, en ny mötesplats i Övik och där lyssnade jag på finstämd musik och poesi. 

Den här trion bestående av Annelie, Johan och en kille vars namn för mig är okänt, sjöng och spelade Johans egenskrivna låtar. 

Efter Preludium gick jag vidare till Frälsis för att lyssna och sjunga med i "Ett brustet Halleluja". 

Det blir alltid så bra när Elin leder lovsången. Hon har gåvan att leda människor dit till den plats där hon själv har varit.  

upload.jpg

Och det blir alltid så bra när Johanna framför sin estradpoesi.  Hon är en riktig begåvning på att formulera ord den här tjejen. 

upload.jpg

I onsdags kom jag i vårstämning när jag väntade på bussen efter avslutat dygnpass på jobbet och jag blev så illa tvungen att ta en sådan här skor-på-grus-bild.

FullSizeRender.jpg

Igår satte jag mig på förrådsbron för ett utomhusfika i solen. 

IMG_6115.JPG

Fast så väldans varmt var det då inte, men jag "tjurfikade" ändå tills dess att solen försvann och det började blåsa och snöa. Vad gör man inte för en idyllisk vårbild. 

Det var en liten bildlig inblick i min vecka. Hoppas din har varit bra och att du får en mysig helg! Själv ska jag gå på 50-årsfirande i morgon och det ser jag verkligen fram emot.