Företagargalan på Arenan igår och nu mot Umeå

Hej alla bloggläsare! Hoppas ni har det bra så här på fredagskvällen. Just nu är jag, Matte och Isak på väg till Umeå för ett trevligt dygn på bortaplan. Isak ska sova över hos sin storasyster Rebecca och ha tacokväll där. Jag och Matte ska passa på att förlusta oss i Umeå stad, bo på hotell och gå ut och äta något gott. Jag som skrev och önskade tips på bra restauranger i facebookinlägg förra veckan och fick flera bra förslag men dessvärre glömde jag bort den viktiga detaljen med att boka bord. När jag kom på det idag så var det förstås fullbokat på alla de där ställena vi fick flest tips om. Så typiskt! Vi får helt enkelt chansa på att det finns plats för två på något annat ställe. Inte hela världen, det viktiga är att vi får sitta vid dukat bord, titta varann i ögonen och prata. 

IMG_5703.JPG

Nu över till gårdagen och en liten resumé ifrån Företagarkvällen på Fjällräven Arena och giget med Brolle. Företagarkvällen är en årlig galakväll där företag och entreprenörer hyllas. Väldigt fint och proffsigt alltihopa. Vi har fantastiskt driftiga företagare Övik ska ni veta. 

IMG_5693.JPG

Hur gick det med spelningen då? Alldeles lysande vill jag påstå. Nu är jag ju helt klart partisk i frågan och inte vill va den som är den, men Brolle fick sig det bästa bandet han kunde önska sig på sitt gig igår. Det är så sjukt bra musiker jag har förmånen att få sjunga tillsammans med i Övik Soul Association. Utifrån förutsättningarna (inget annat rep med Brolle än strax innan gig) gjorde vi strålande bra ifrån oss. Det funkar ju så, att när man spelar med en artist och man inte kan repa ihop annat är precis före själva uppträdandet så får en noggrant förbereda sig genom att lyssna in sig på ljudfiler och göra sin hemläxa. Jag har gått med Brollelåtar i mitt headset och nynnat i två veckors tid. Ibland får man ljudfiler av bra kvalitet, ibland inte. Ibland får man noter och ibland inte. Om inte så får man "planka" låtarna, ja det heter så när man tar ut musik på gehör. 

Efter Brolles fem låtar körde vi vårt egna soulset. 

IMG_5711.JPG

Jag som av förklarliga skäl inte kunde fota framför scenen har fått låna den här bilden av Pia Berggren. 

upload.jpg

Och den här av Jonas Rindeskog.  

IMG_5701.JPG
IMG_5702.JPG

De här bilderna på pristagarna kunde jag däremot ta själv. Årets företagare blev Regina Lindberg. Årets nyföretagare blev Jerry Engström. Årets Hallå blev Hoppets Stjärna. Årets Normbrytare blev bloggerskan Jonna Jinton. Årets ledare blev Catharina Karlsson, Årets Spotlight blev Cesam, och Årets handel- och turismpris gick till Ruben Madsen. Så var det med det.  

Over and out och vi hörs en annan dag.