Tack för att du läser, gillar och delar

Hej! 

Varför har man en blogg? Ja, det kan ju vara av olika orsaker, men för min del startade jag min blogg sommaren 2013 främst av den anledning att jag ville ha en egen sida där jag kunde publicera mina bilder. Fotografering är ju ett stort intresse för mig och det är roligare att visa upp de bilder jag är nöjd med än att bara ha dem liggandes på hårddisken i datorn. Allt eftersom tiden gick med fotobloggen upptäckte jag att jag också tyckte om att uttrycka mig i skrift, skriva av mig, dela erfarenheter och reflektera inför publik. Jag har märkt att själva skrivandet i sig hjälper mig att få syn på mig själv och vad jag tänker och tycker om olika saker. Att sedan det jag skriver ger något av värde till någon annan gör det ju bara ännu roligare. 

Min blogg har väl egentligen ingen särskild nisch, vilket det sägs att en seriös blogg ska ha och det är inte så lätt alla gånger att kläcka ur sig något vettigt. Jag skriver om mig själv, om min vardag, om livsfrågor och lite annat också. En blandning av högt och lågt. Helt enkelt om det som är dagsaktuellt. Ibland får jag värsta skrivtorkan, men då pausar jag och får öva mig på att släppa på mina prestationskrav och inte lägga ribban allt för högt. Det är rätt många som läser mina inlägg så det verkar ju funka bra ändå att vara så här blandad och onischad som jag är. 

Jag kan ju inte sticka under stol med att jag jag gillar tanken på att nå ut till en publik och att jag vill att fler och fler hittar till Canticabloggen. Det gillas väl inte riktigt av den svenska jantekulturen att man tar plats i rummet och säger så. Alltid retar det någon att man vill synas och höras. Men om jag inte skulle tycka att det spelade någon roll om folk läser det jag bloggar om kunde jag ju lika gärna skriva en privat dagbok bara för mig själv och min egen skull. Du som läser är viktig del i bloggen och utan dig i min vardag hade det inte alls varit samma sak! 

Under nyårshelgen och i början av veckan har jag haft en riktig "trafikraket" på mina senaste inlägg. Så roligt! Du anar inte hur mycket det spelar roll för besökstrafiken att du trycker gilla på mina publicerade inlägg på Facebook och även att du delar dem med andra. Det betyder mycket! För det är genom dina gillanden och delningar på Facebook som det sprider sig och andra hittar hit. Det är så antalet läsare lättast ökar och jag når ut till en större publik. Idag vill jag därför säga tusen Tack till Dig som tittar in här, som läser och gillar min blogg. Det gör mig så hjärtans glad!

Nytt bloggår har börjat och jag hoppas att du fortsätter följa mig och min blandning av högt och lågt, djupt och brett. Att blogga och ha dig som läsare med på ett hörn sätter guldkant på min vardag. ❤ Du får jättegärna tycka till om vad du uppskattar mest att jag skriver om. Det vore lite kul att få en hint om det och särskilt bra att ha i bakfickan och plocka fram när skrivtorkan infaller. 

Till sist ett litet tips. Om du vill få mina inlägg direkt i din mailbox kan du klicka på Bloglovinknappen på min presentation. Bloglovinappen är för övrigt världsbäst att ha på sin telefon eller Ipad/läsplatta om man följer flera bloggar och vill ha lite ordning och reda och mera lättläst vy. 

Ha nu en härlig tisdag! 

Kram C ❤ 

upload.jpg