Söndag, smoothie och rep

Det är söndagsförmiddag och jag har precis kommit hem ifrån ett dygnspass på jobbet. Att jobba dygn på asylboendet innebär att jag jobbar 24 timmar och har sovande jour. Det brukar i regel gå hur bra som helst att jobba så många timmar med sovjour och vara tillgänglig nattetid om det behövs. Det inträffar något ytterst sällan på natten, men jag är ofta lite seg ändå när jag kommer hem efter de där långa passen. Så nu ska jag ska lägga mig på soffan och vila i några timmar innan jag åker in till stan för ett långrep ihop med soulgänget Övik Soul Association som jag är med och sjunger i. Vi ska kompa och köra till Brolle och även vara hans förband på Företagarkvällen i Fjällräven Center på torsdag till veckan. Det blir ju festligt med rock 'n roll, Brolle och ÖSA-soul på arenascenen en torsdagkväll mitt i veckan. 

Men först, innan jag går in i viloläge på soffan ska jag göra mig en smoothie på frusna hallon, mynta, rysk yoghurt, lite mjölk och en gnutta honung som jag kör i min smoothiemixer. Kan nog faktiskt vara något av det godaste jag vet. 💖

Glad söndag!