Septemberbarnen och den tredje födelsedagen

September är en riktig hektisk födelsedagsmånad i vår familj! Alla våra tre barn är nämligen födda i september. Jag säger bara God Jul! :) Idag firar vi vår Daniel som fyller 19 år. Nitton år sedan han kom till oss. Tänk vad tiden går. 

Jag satt igår och tittade i fotoalbum och blev nostalgisk. Mindes tillbaka till september -95, 97 och -04. 

upload.jpg

Här har vi då en bild på den ömma modern vid 25 års ålder och med första barnet i sin famn, Rebecca som kom till världen den 6 september 1995. Hon föddes två veckor för tidigt, vägde 4315 gr och var 53 cm lång. Hon var det sötaste flickebarnet vi sett!

Frisyrkuriosa: Mitt hår var halvlångt på den tiden, hårfärgen var helt naturlish och jag hade lugg. Tveksamt faktiskt om jag någonsin kommer klippa lugg igen.  

upload.jpg

Och här har vi en bild på den ömma modern, nu 27 år gammal och med det andra barnet Daniel, som behagade komma ut 21 dagar över tiden. Alltså, TJUGOEN dagar! Jag trodde inte ens att det var möjligt att man fick gå över tiden så länge. Men ut kom han ju till slut. Jag blev igångsatt den 29 september 1997 och allt gick bra. Daniel var en stor och fin kille, vägde 4970 gr och var 57 cm lång. En riktig liten bamsing! 

Frisyrkuriosa: Vid den tiden hade jag kort, klassisk damig page med sned lugg med ett uns blekning i snedluggen. Kan väl säga att det inte var min bästa frisyr enligt mitt tycke, men ändå... 

upload.jpg

Den ömma modern med Isak, det sista septemberbarnet som föddes den 23 september 2004. (Bilden är ifrån sommaren 2005. ) Pojken med guldlockarna som vägde 3515 gr och var 52 cm lång hade inget behov alls av att fixera sitt huvud nedåt i slutet av graviditeten utan tumlade runt i magen ända in i vecka 38. Måste ha varit osedvanligt mycket plats där inne vilket gjorde att jag fick valet att föda vanligt och som läkaren sade "spela rysk roulett", eller göra ett planerat kejsarsnitt. Jag valde kejsarsnittet, för att spela roulett var jag då inte alls sugen på. 

Frisyrkuriosa: Här har vi mamman i en fräsig, uppklippt, halvlång frilla och nu var det inne med en blekt slinga placerad under ett parti överhår. Den här frisyren trivdes jag fint i. 

upload.jpg

Den här bilden är tagen på Daniels tvåårsdag. Vilket strålande härligt leende på pojken! Man smälter som glass. Glädjen var stor över att få det inramade fotografiet på bordet, som föreställer den ömme fadern vid 14 års ålder.

Frisyrkuriosa: Nu går vi in på faderns 14-årsfrisyr istället. Hans ungdomshår präglades av krull och riktig afrostylish. Väldigt coolt och charmerande! 

upload.jpg

Dagens huvudperson som nu fyller 19 år och här har vi sista septemberbarnet ut. Grattis och hurra för vår bästa Daniel! Nu rundar vi av september som kalasmånad och ikväll firar vi långe och ståtlige sonen med tårta och sång!  

Kram ❤