Söndagen i bilder

Den här söndagen har varit fin. Det började med att jag ledde lovsången i min kyrka, 

upload.jpg

i mina coola skor som jag köpte på rean i våras. En följare jag har på Instagram gjorde hashtaggen #kyrkskor när hon såg min bild som jag hade lagt ut i instaflödet. Kul idé tycker jag, så den taggen får det allt lov att bli en fortsättning på. 

upload.jpg

Det blev en sån fin gudstjänst där lovsångerna, budskapet och de personliga livsberättelserna samverkade till det bästa. Enkelt, avskalat och berättelser med brustenhet. Sånt man behöver höra för att förstå att vi alla kämpar med livet ibland och att allt ryms.

Det är förunderligt hur Gud liksom syr ihop alla delarna till att det blir samstämmigt. Det gick rakt in i hjärtat alltihopa. Precis den påfyllning jag behövde för den kommande veckan. ❤

IMG_4879.JPG

Sedan åkte vi hem och jag plockade in lite av äpplena som finns kvar på vårt äppelträd. Trädet har dignat av frukt i veckor nu och jag har plockat in i omgångar. Eftersom jag varken gör mos eller must av skörden blev det att jag bakade min favoritäppelpaj. Världens enklaste att göra. Med alla äpplen som trädet gett har blivit ett antal sådana pajer under september månad. 

upload.jpg

På eftermiddagen åkte Isak till fotbollsavslutning med efterföljande innebandyträning och Matte och jag bestämde oss då för att passa på att ta en tur med motorcykeln. 

upload.jpg

Vi åkte till Högakustenbron och till hotellet som ligger precis intill bron. Där gick vi in och åt en god middag. Jag beställde Höstgryta gjort på högrev, sidfälsk, champinjoner och med potatispuré och rårörda lingon. 

upload.jpg

Den grytan gick inte av för hackor vill jag meddela! 

upload.jpg

Mörkret föll vid halv sju, kvällssolen var fotogenisk och så här fint var det när vi åkte tillbaka hem till Övik. 

Så var min söndag. Hur var din?  

Kram C