Körkort och firande

Idag firade vi vår Daniel som tog sitt efterlängtade körkort. Äntligen, som vi väntat på att han skulle klara teoriprovet och uppkörningen. Att ta körkort är en viktig milstolpe i livet och ger frihet på en ny nivå och jag är så glad att allt gick vägen idag. Jag minns väl den dag jag själv klarade körkortet och kom hem och berättade den glada nyheten för mina föräldrar. Jag minns också vilken känsla det var att få ta bilen och köra iväg helt själv på premiärtur. 

Daniel har pluggat och kämpat med teorin hela våren och sommaren och idag klarade han provet. Då jag tycker att man ska ta alla tillfällen i akt att fira framgångar gick jag till Lundbergs bageri och köpte en god tårta till Daniel, dagen till ära - en blå marsipantårta med blåbärsfyllning. Den smakade riktigt gott. 

image.jpg
image.jpg

Grattis fina Daniel! Nu är du fri att ta bilen och köra på egen hand. Vilken lycka!