Blogglanseringen!

God morgon min vän!

Det är nu det händer - idag går den nya Canticabloggen live i cyberspace! Det här känns ju verkligen hur roligt som helst! På några kvällars fix och trix har jag lyckats bygga ihop en egen bloggsida, utan att slita mitt hår och gå upp i limningen för att mitt tålamod prövat mig till bristningsgränsen. Jag är hur nöjd som helst med vad jag åstadkommit på Squarespace sida där man inte html-kodar utan bygger moduler. Och för en gång skull har jag inte haft bråttom. Jag har till och med läst guider och sett på instruktionsvideos, ja flera stycken faktiskt. Sidan är klar och nu ska här vardagsbloggas, fotograferas, läggas in bilder, uttryckas åsikter, provtänkas, provtyckas och ventileras om de små och stora frågorna på min alldeles egna domän.

Jag är ännu inte hemmastadd med Squarespace så jag kommer säkert behöva göra en del korrigeringar på sidan allt eftersom. Men vi har ju en god start här i alla fall.

Det finns en betydligt bättre kommentarsfunktion än på förra bloggen, så jag hoppas att du lite nu och då vill kommentera under mina inlägg. Det är interaktionen med dig som gör att bloggandet blir extra roligt. Ja, vad säger du - vad tycker du so far om min bloggs extreme makeover?

Jag är nu inne på min fjärde semestervecka och jag njuter av ledigheten, sommarlivet och all tid jag har till förfogande. Vi gör mycket av tiden tillsammans, Matte, Isak och jag. Igår åkte vi upp till Umeå en sväng för att hälsa på äldsta barnet Rebecca som bor där tillsammans med sin pojkvän Emil och ragdollkatten Diesel. Daniel följde också med.

Det var så gott att få träffas och krama om Rebecca då vi inte setts på ett tag. Diesel, hennes kattunge som nu är flera månader och blivit en liten "tonårskisse" är så overkligt söt att man bara vill hålla fast honom hårt, ha honom i knät och gosa mest hela tiden. Till saken hör att det önskemålet ifrån min sida inte är ömsesidigt med vad katten själv vill. Jag fogar mig. 

Idag ska vi haka på husvagnen på bilen och åka ner till brorsan som bor Upplands Väsby. Det blir Matte, Isak och jag som åker. Daniel jobbar och stannar hemma. Det ska bli så roligt att träffa Christer, Jennie och deras två pojkar Oliver och Melker. Det blir ju inte så ofta att vi umgås då vi bor så pass långt ifrån varandra. Christer är en stjärna på att laga god mat så jag ser verkligen fram emot stunderna vid middagsbordet då vi äter och dricker gott medan vi avhandlar högt och lågt mellan himmel och jord. 

Måste packa ut alla kläder i husvagnsgarderoben nu så att vi snart kan bege oss. 

Kram C 💗 

 Rebecca med Diesel.

Rebecca med Diesel.

 Så fint att hjärtat smälter som mjukglass. ❤

Så fint att hjärtat smälter som mjukglass. ❤

 

<div id="MTI3NTEz"><a href="https://activate.bloglovin.com/profile/127513"><img src="https://activate.bloglovin.com/common/images/badge1.png" width="200" height="92"/></a></div> 

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-82901509-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>
google-site-verification: googleb376404c16fefb3f.html