Reportaget om vänskapen som växte genom ett klick

upload.jpg


Men kära nån', vilket fint reportage det blev i lokaltidningen Allehanda idag. Två hela uppslag med många bilder och Catrines suveräna foto ifrån Åndalsnes pryder framsidan av tidningen. Jag skrattade faktiskt högt för mig själv när jag satt med Ipaden i sängen och läste texten om oss. Den är skriven så positivt och roligt och med sådan härlig dramaturgi. Och vilken glad överraskning för oss, att det som från början var sagt att det skulle bli en kort liten text om mig och Catrine blev så mycket större än vad vi trodde. Jag tror nog, att när Sofia Göth intervjuade oss och fick höra vidden av vår story om hur Catrine och jag blev vänner, om hur vi nördat in oss på fotografering och om resor vi gjort och kommer fortsätta göra tillsammans, ja då fick Sofia nog helt enkelt tänka om sin reportageidé. Ja, fru Nordin och fru Lilja Kanon tar mycket plats idag men jag tycker att det är lite extra roligt att vi, två kvinnor med ett kulturintresse fick så pass mycket utrymme i ortstidningen. Två kvinnor och vänner som inte konkurrerar med varandra i sitt skapande utan istället lyfter, sporrar och utmanar varandra till att utvecklas. Catrine är min inspiratör och läromästare och jag, som lärt mig fotografering på senare år får vara med och inspirera Catrine. 

Jättemånga av Catrines och mina bilder ligger nu ute på allehanda.se:s webb och det är bara att gå in och titta. Så fantastiskt roligt! Vilken fotocredd och utställningsplats vi har fått idag. 
HÄR kan du läsa om oss och se alla bilderna.

Jag ska låta dig få se fler bilder ifrån vår Norgeresa, men det blir i ett kommande inlägg. Det blev ju en sisådär 2000 foton totalt och jag måste sortera ut och redigera lite mer först bara. 

Ha en fin fortsättning på lördagskvällen. Det ska jag ha, för nu är hela familjen samlad och Rebecca och Emil har åkt ner ifrån Umeå också. 

Kram C ❤

Ps. Vill du följa mig på bloggen - tryck bara på "följ mig på Bloglovinknappen" under min presentation här nedanför.