Mästerkocken och spakväll

Hej!

Vi har det fint här i Upplands Väsby. Vädret är varmt och soligt, vi planerar spontant vad vi ska hitta på och vi tar dagarna som de kommer. 

Vi äter hela tiden ju så sjukt goda middagar som min bror Christer lagat till. Han är en riktig mästerkock. Igår kväll blev vi bjudna på Italienskt.

Goda ingredienser som bas. 

Oliver är hjälpreda i köket och hjälper pappa med maten. 

Pasta penne med en sås på mascarpone, lök, vitlök, vitt vin och parmasan. På det skivor av grillad fläskfilé och toppat med ruccola och valnötter. Alltså den kombinationen, man blir ju lycklig. Alla goda ingredienser som jag älskar och det här var nog bland de godaste pastarätterna jag ätit! Att uppläggningen dessutom är fin för ögat gör ju också sitt.

Efter middagen blev det spakväll ute i poolen på baksidan av huset. Den här kvällen var det killarnas tur. Christer, Matte, Isak, Melker och en kompis på gatan satt i poolen och det var trångt om saligheten. Det får bli Jennies och min spakväll ikväll. 

Vilken dag och vilken kväll det blev. Det blir ett sommarminne att spara och göra sig påmind om när de kalla höstkvällarna gör sitt intåg. Nu ska vi göra oss färdiga att ta båten ut till Vaxholm för att titta på fina hus, äta glass och sedan åka hem igen. 

Kram C ❤