Livet och tacksamheten

upload.png

Hej på dig!

Hur har du det? Jag har det fint. Det är torsdagförmiddag när jag sitter i köket hos min lillebror och hans familj i Upplands Väsby. Jag har precis ätit en sen frukost, det är lite småkallt ute men solen skiner ändå. Kusinerna leker och härjar runt i vår husvagn som står uppställd på grusinfarten. Jag sitter och dricker en god kopp kaffe, tar djupa lugna andetag och känner mig tacksam och tillfreds. Semester alltså... Man kan lätt bli beroende av att vara semesterledig och ha obegränsat med fritid. Jag är som gjord för sommar och ledighet.

Vi ska snart åka en tur till Mall of Scandinavia. Här taggar vi upp för att åka till mammons tempel. Och jag ska göra allt för att hålla förnöjsamheten vid liv hela dagen och inte låta köplustan ta över. May the Force be with me. 

Kram ❤