Skridskoåkning

Årets sista dag har har varit solig och fin och på förmiddagen for vi iväg och åkte skridskor på Lomsjön tillsammans med Kanons. Min man är sedan ett par år långfärdsskridskoåkare men jag som varit mer eller mindre rädd och tveksam till att åka på sjö- och havsisar har inte alls vågat följa med honom på några skridskoturer som han gjort. Rinkar och spolade utomhusbanor däremot, inga problem för mig. Men nu, så här på nyårsaftonen kände jag mig redo för att ta mig ut på Lomsjöisen och åka. Och vilken frihetskänsla det var! Inga långfärdsskridskor på fötterna för min del men det var härlig åkning ändå. Vind emot kinden, solen som stod lågt på himlen och det där magiska ljudet av långa skridskoskär som tar sig fram på näst intill perfekt is. Alltså, jag bara måste införskaffa mig ett par långfärdsskridskor. Å det snaraste. 

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
IMG_5507.JPG
IMG_5509.JPG
IMG_5496.JPG
IMG_5511.JPG