Måndagslänkar

Hej och god morgon!

Nu var det visst måndag igen och snart är vi inne i julveckan. Hoppas du har haft en fin helg. Här kommer två juliga länkar till dig. 

Eftersom jag är Queenälskare och tycker att "Bohemian Rhapsody" är en av de snyggaste låtarna som gjorts någonsin så gick jag förstås igång på det här julspelet framfört med handdockor och på covern "Bethlehemian Rhapsody". Hur charmigt som helst. Bra musikproduktion också och vilken briljant text på julberättelsen! Enjoy! 

Och så har vi det här härliga klippet på ett litet fint julspel, framfört av en skolklass kanske. Eller en barngrupp i kyrkan? Jag som varit ledare i många barngrupper och som sagt till dem när de ska framföra något inför publik att de ska "ta i ordentligt och sjunga högt och ljudligt". Kolla in ängeln till höger som tar i från tårna när hon sjunger och som antagligen bara gör som hon har blivit tillsagd. Till slut spårar det ju ur och den som filmar har svårt att hålla sig för skratt. Barn alltså, de är ju för härliga!