Valpbilder

Jag var och fotograferade hemma hos Ida igår, en fin tjej jag lärt känna genom mitt jobb. I måndags fick hon hem världens sötaste lilla labradorvalp och jag skulle göra mitt bästa för att ta lite bilder på dem. Att fotografera en livlig hund och få till bra bilder med rätt fokuspunkt, det är ingen lätt sak vill jag lova, för det finns ju så mycket annat roligt en valp tycker sig vilja göra än att sitta still i mattes knä och vara fotogenisk inför en kamera. 

Ida och labradorvalp

Men några fina bilder på Ida och Umbra tror jag nog att vi fick till.  Här har vi en. 

Ida och Umbra

Och en till! Men hur extremt söt kan en liten hund vara! Stora tassar, sammetsmjuk mage, valpigt hull och så där gulligt löst skinn som är aningens för stort för den lilla kroppen. Hjärtat fullkomligt smälter och man frestad att själv skaffa en liten valp. 

Labradorvalp
Labrador valp Umbra

Intrycken är många och plötsligt har vovven gjort slut på energi och somnar på fyra sekunder. Söt så det räcker till och blir över.