Första advent

Hej! 
Jag har struntat i allt vad Black Friday heter och istället hållit mig hemma och pyntat och fejat inför första advent som är på söndag. Jag kunde inte hålla mig, jag tjuvstartade att tända första ljuset. Det ÄR ju faktiskt första advent på söndag och jag kommer att jobba hela långa helgen. Därför adventsmyser jag redan idag. Förra året tog vi in granen till andra advent och vi kommer göra det i år också. Varför vänta med att ta in granen till dagen före julafton när man kan njuta av den redan nu? Jag vill ändå ta bort alla julsaker snarast möjligt efter nyåret. Jag är som färdig med all jul den första januari.

Matte ska åka hem till Yttersel i morgon och såga ner två granar. En att sätta upp utomhus och en att julpynta i vardagsrummet. 

Vardagsrum
Ljus
Adventsstake

Vad har du för plan den här helgen?

Kram C  ❤