Måndagslänk

upload.jpg

God afton!
Hur har du det i novembermörkret? Bra hoppas jag. Det är måndagkväll och jag har haft fullt upp med att jobba helg på asylboendet. Jobbade dygn från igår till idag och var lite seg när jag kom hem. Ingen tid har funnits för att blogga, men nu innan den här dagen har når sitt slut tänkte jag att jag ändå skulle ta och klämma in åtminstone en bra måndagslänk som du kan klicka in dig på innan du somnar ikväll. 

När jag tog min rast på jobbet igår så gick jag en lång promenad runt Övik. Över sju kilometer blev det och jag hann både lyssna på Bruno Mars senaste album och sedan ett avsnitt av Prestationspodden. Jag hamnade på en intervju med Henrik Schyffert som handlade om rädsla som också är temat för hans nya show "Var inte rädda".


Schyffert: "Vi ju rädda för nästan allt och ofta är det helt onödiga grejer som slukhål och vägpirater. Det är en marknadsmotor som styr våra rädslor. Framför allt är vi rädda för att bli bortstötta ifrån gruppen och att vi inte ska passa in".

Väldigt bra program där Henrik Schyffert gör omvärldsanalys och sätter fingret på många intressanta saker om våra rädslor och prestationångestar. Om jag vore du skulle jag lyssna intervjun. HÄR hittar du den. (Det är lite försnack först av programledarna. Själva intervjun startar 06:47 in i programmet)