Ny frisyr!

Hej och glad fredag!

Nu är det klippt! Jag har under en tid gått och tänkt på om jag inte skulle ta och våga mig på en förändring och klippa mig i en ny frisyr. Skrev ett tidigare inlägg om det HÄR. Det har suttit långt inne med beslutet men igår var det så dags. Min superduktiga frisör Åsa på RUT & KARL skulle äntligen få sätta saxen i mitt långa hår och göra någonting helt nytt. 

Min sista fläta på ett tag var gjord, innan jag tog bussen in till salongen.  

IMG_5252.JPG

Så här såg det ut före. 

 Mobilfoto: Åsa Bergström

Mobilfoto: Åsa Bergström

 Mobilfoto: Åsa Bergström

Mobilfoto: Åsa Bergström

Och så här blev det efter! 

 Mobilfoto: Åsa Bergström

Mobilfoto: Åsa Bergström

Vilken skillnad! Älskar den här halvlånga frisyren och färgen som skiftar i brunt och koppar. 

IMG_5255.JPG

Tack underbara Åsa för min fina frisyr och en rolig dag! Jag är jättenöjd och känner mig som ny. ❤

 Mobilfoto: Åsa Bergström

Mobilfoto: Åsa Bergström