Onsdagsdokumentation

Höglandssjön

Jag har haft ledig dag och novembersolen sken så fint i morse. Det blev en tidig promenad runt sjön och jag fick sällskap av Catrine. Vi tog med oss våra kameror och fotade lite efter vägen. 

Droppar i soljus

November är årets mörkaste månad och jag längtar efter att marken ska täckas av massa vit snö nu. Jag känner att jag behöver det där ljuset som snön ändå ger. Vädret den senaste veckan har mest varit grått och regnigt och det mesta av den snö som vi fick för en par veckor sedan har regnat bort. 

Det blev några motljusbilder på Höglandsstigen, med boké och glitter på kvistar och droppar. 
Efter promenaden gick vi hem till Catrine och drack förmiddagskaffe. 

Kvist
Catrine dricker kaffe
Fotobok

- När vi kommer hem till mig ska jag visa dig någonting som är "ååååh!" sa Catrine på vår promenad. 

Och det blev verkligen en "åååhhh-reaktion" ifrån mig när Catrines visade mig en fotobok som hon jobbat fram under några veckors tid på sina lediga stunder.

Fotobok

En bok fylld med fantastiska bilder som hon fotograferat under den gemensamma Norgeresa vi gjorde i somras. Till bilderna hade hon även skrivit dagbokstexter med anekdoter ifrån varje plats vi stannade till vid. Imponerande! Jag blev så inspirerad till att göra en fotobok jag också, med bilder ifrån hela det här året - som en årsbok. Det får bli mitt nästa projekt. 

Catrine

Det pågår köksrenovering hemma hos familjen Kanon och jag fick vara smakråd på vilken tapet Catrine ska sätta upp. Vi hade samma åsikt hon och jag - det blir retro all over the place! 

Nu sitter jag i vardagsrummet med en stor kopp te och laddar inför morgondagen och min stora frisyr-makeover. Då kommer saxen sättas i mitt långa hår det blir någonting helt nytt. Jag har gått och funderat på klippning ett längre tag och beslutet fattat. Nu är det dags!

❤