Frisyrer!

IMG_4964.PNG

På tal om mina frisyrer som jag skrev om i mitt förra inlägg. Jag som trivs bra med mitt hår och varit fast besluten om att jag icket på något vis skulle låta frisören sätta saxen i det har nu gått och tänkt några dagar. Grunnat djupt. Faktum är att jag nu sitter och scrollar runt på Pinterest bland alla snygga frisyrer och bearbetar mig själv. Blev också väldigt inspirerad på tanken då min arbetskompis Sandra kom in genom dörren på jobbet en dag i en helt ny smashing pageklippning. Hon liknade min idol på Tv4 - Jenny Strömstedt! Jenny har ju också nyligen stylat om sig. Tänk om en kanske skulle ta och klippa av sig långhåret ändå? För kolla här bara:

Kanske man skulle ta och våga sig på en axellång Jenny-Strömstedt-page med en fräsch brunfärg med lite koppriga ljusstänk i luggen? 

Eller en bob-klippning med balayagefärgning? Alltså denna frisyr... Smashing!

Snyggt! Men kanske liiiite väl kort för mig i första skedet? Möjligen på andra klippningen. 

Också oerhört tilltalande!  

Längd som slutar på axlarna och ljusa toppar! Och som pricken över i:et - rött läppstift!

Guldtoppar. Vad lyxigt! 

Så snygg frisyr det här är också! Och om jag nu någon dag skulle bestämma mig för denna så är det grattis till mig, för det är min bästa frisör Åsa på Rut & Karl i Övik som är den som har klippt. 

Klippa till eller inte? Det är frågan. Bearbetning pågår.

Jenny Strömstedt i sin snygga frilla som bryter ihop över ekivokt kaffe. Titta och fnissa!