Hur kan jag ha missat Skule?

Vissa dagar är soligare och finare än andra och igår hade vi den mest fantastiska sportlovslördagen i Skule slalombacke. Marssolen sken på blek vinterkind, himlen var klarblå, snön gnistrade, pisten var perfekt och skidåkningen helt gudomlig. Jag är uppvuxen i Bjästa som ligger 2 mil ifrån Skule, har bott i Övik i princip i hela mitt liv men har aldrig tidigare varit till Skulebacken och åkt slalom.

Read More

En vinterhelg i Solberg

En vinterhelg i Solberg

Vilken härlig och intensiv helg jag har haft. Jag har varit på familjeläger tillsammans med  Nordins. Mattes syskon och mamma hade hyrt prästgården och vi har totalt varit tjugo personer med svärmor, svågrar, svägerskor och alla våra barn. Under helgen har vi åkt slalom, längdskidåkning, promenerat, åkt skoter, ätit god mat och umgåtts med varandra. Jag är välsignad med att ha världens bästa familj! 

Read More

Helgen i bilder

Hej måndag! Så var helgen slut och vi är inne i en ny vecka igen. Jag tänkte vi skulle ta och kika på lite bilder från min helg i Umeå. På fredagskvällen när Matte och jag hade kommit fram till hotellet var vi så överhungriga och trötta att alternativet med att gå runt på stan och leta upp ett bra matställe som inte var fullbokat gick helt bort.

Read More

Söndag, smoothie och rep

Det är söndagsförmiddag och jag har precis kommit hem ifrån ett dygnspass på jobbet. Att jobba dygn på asylboendet innebär att jag jobbar 24 timmar och har sovande jour. Det brukar i regel gå hur bra som helst att jobba så många timmar med sovjour och vara tillgänglig nattetid om det behövs. Det inträffar något ytterst sällan på natten, men jag är ofta lite seg när jag kommer hem efter de där långa passen.

Read More

Loppis, rekvisita och baklava

Loppis, rekvisita och baklava

Igår var jag en sväng till två secondhandbutiker som ligger bara en kvarts promenad hemifrån mig. Jag brukar mest lämna in utrensade saker och kläder och till secondhand och gör sällan loppisfynd själv. Men nu tänker jag att jag ska gå dit med jämna mellanrum för att leta prisvärd rekvisita till mina fotograferingar.

Read More

Hemmasöndag, konsert och kontraster

Jag har en lugn och skön söndag härhemma. Det är riktigt kallt ute idag men här inne hos mig är det varmt i hjärtat. Jag är alldeles varm inombords av gårdagskvällen och av den konsert som vi i bandet Övik Soul Associatipn hade på Brux i Örnsköldsvik. Det var som alltid roligt, svängigt och energifyllt på scenen och dansgolvet. 

Read More