En vinterhelg i Solberg

En vinterhelg i Solberg

Vilken härlig och intensiv helg jag har haft. Jag har varit på familjeläger tillsammans med  Nordins. Mattes syskon och mamma hade hyrt prästgården och vi har totalt varit tjugo personer med svärmor, svågrar, svägerskor och alla våra barn. Under helgen har vi åkt slalom, längdskidåkning, promenerat, åkt skoter, ätit god mat och umgåtts med varandra. Jag är välsignad med att ha världens bästa familj! 

Read More

Skridskoåkning

Årets sista dag har har varit solig och fin och på förmiddagen for vi iväg och åkte skridskor på Lomsjön tillsammans med Kanons. Min man är sedan ett par år långfärdsskridskoåkare men jag som varit mer eller mindre rädd och tveksam till att åka på sjö- och havsisar har inte alls vågat följa med honom på några skridskoturer som han gjort. Men nu, så här på nyårsaftonen kände jag mig redo för att ta mig ut på Lomsjöisen och åka.

Read More

Det är fortfarande lite ovant

Det känns fortfarande lite ovant, efter snart två år sedan hon flyttade hemifrån, att vi har en dotter som numera kommer hem och hälsar på. Rebecca som är 21 år bor nämligen i Umeå, 12 mil ifrån Övik. Hon pluggar på läkarlinjen, har mycket att göra med sina studier och annat så vi hinner därför inte se henne så jätteofta. 

Read More